Technical Support Specialist

Apply now

Technical Support Specialist

We groeien verder in Europa, en zoeken een Technische Support Specialist die gek is op zowel mensen als tech, om onze klanten en gebruikers te helpen.

FULL-TIME · AMSTERDAM

In Nederland worstelen meer dan 1,3 miljoen mensen met sterke of zeer sterke eenzaamheid. Sociale isolatie en eenzaamheid discrimineren niet op leeftijd, gender of afkomst.


Functieomschrijving

Als Technical Support Specialist ben je verantwoordelijk voor de onboarding en het gebruik van onze producten door klanten en gebruikers. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de scholen die een AV1 robot hebben, en de senioren die KOMP gebruiken, tevreden zijn en zich ondersteund voelen. De positie houdt ook in dat je ervoor zorgt dat de verbinding en de achterliggende systemen soepel werken. Je bent in contact met onze klanten en gebruikers via chat, telefoon en e-mail, en af en toe zul je ook on-site helpen. Ook werk je samen met de andere teams om prachtige momenten en ervaringen tot stand te brengen voor gebruikers, bijvoorbeeld toen Jacks droom uitkwam om via zijn AV1 robot mascotte te zijn tijdens een Everton voetbal wedstrijd.


Wie ben je?

Werken als programmeur zie je niet zitten, omdat je het fijn vindt om veel met andere mensen te praten en betrokken wilt zijn bij de gehele waardeketen. Jij bent de go-to persoon voor tech support voor je familie, en helpt bijvoorbeeld graag met het opzetten van een wifi-netwerk bij je ouders of legt aan je oma uit hoe de iPad werkt.

Je lost graag problemen op en houdt van een uitdaging: als iets niet werkt, wil je het fixen. Je bent geduldig als je met iemand spreekt die niet zoveel van technologie af weet als jij, je vindt het fijn om in een team te werken en je zoekt altijd naar manieren om processen efficiënter te maken. Je bent empathisch, gestructureerd, communicatief vaardig en service minded. Je hebt relevante werkervaring in ICT/telecom en/of tech support, en je hebt ervaring met het oplossen van netwerk- en verbindingsproblemen.

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en professioneel Engels. Als je je ook nog verstaanbaar kunt maken in het Duits, is dat een pre. Mocht je daarnaast Frans (of een andere taal) spreken, dan is dat een fijne bonus.

De perfecte match voor No Isolation omschrijven is lastig, omdat iedereen anders is, en wij oprecht veel waarde hechten aan diversiteit in ons bedrijf. Je kunt er echter vanuit gaan dat je toekomstige collega’s vriendelijk, communicatief sterk, gedreven, en hardwerkend zijn. We zijn echte teamspelers, hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en houden allemaal van een grap.

Hoe is het om voor No Isolation te werken?

Als je bij No Isolation komt werken, word je een deel van een team die vecht tegen eenzaamheid. We werken hier allemaal met een reden, en zijn een hechte club die landsgrenzen overstijgt. De teams zoeken elkaar regelmatig op, en we hebben altijd een slaapplek voor je als je het kantoor in Londen of Oslo wilt bezoeken. We hebben een jaarlijks zomerfeest in Oslo waarbij we iedereen invliegen, en daarnaast is iedereen ook elk jaar welkom bij het kerstfeest.

Voor de dagelijkse communicatie gebruiken we Slack. Je wordt betrokken bij wat de rest van de teams doen, tijdens de wekelijkse vrijdagmiddag-bijeenkomsten en tijdens de maandagochtend info meeting. We werken allemaal samen op kantoor (want niemand mag zich eenzaam voelen), en lunchen ook gezamenlijk. Als scale up vinden we het tof als mensen verantwoordelijkheid tonen en zichzelf en de mensen om hen heen helpen meer efficiënt te worden. Omdat we nog altijd doorgroeien, kun jij meegroeien en jezelf ontwikkelen binnen het bedrijf.

Kijk op onze Career Pages om meer over ons en hoe we werken te lezen.

Wat wij bieden:

  • Flexibiliteit

  • Aandelen acquisitie programma voor werknemers, zodat je een deel kunt zijn van de groei van het bedrijf

  • Werk met een doel, en zien hoe jouw werk dagelijks van positieve invloed is op onze klanten en gebruikers

  • Leer onze kantoren in Oslo, Stockholm en Londen kennenNo Isolation heeft fantastische en toegewijde collega's werken op drie verschillende kantoren: Oslo, Amsterdam en Londen. Het hoofdkantoor in Oslo is de werkplek van ons productteam, ons user experience-team, ons marketingteam, onze researchers en ons financiële team, terwijl de operationele, sales en customer success teams vanuit elk kantoor werken.