Relations Manager AV1 Sverige

Ansök nu

Relations Manager AV1 Sverige

Vi på No Isolation söker en Relations Manager för AV1 i Sverige.

Full-time · Oslo

No Isolation är ett norskt startup som grundades i oktober 2015. Vårt uppdrag är att minska ofrivillig ensamhet och social isolering genom att utveckla varm teknologi.

Steg för steg arbetar vi mot vårt huvudmål: att minska ofrivillig ensamhet och social isolering. Detta är globala problem som påverkar många människor och vi växer snabbt för att möta efterfrågan och bekämpa ensamhet i större skala.

Vi värdesätter insikt, idéer och innovation. Vi ser alltid till slutanvändaren när vi utvecklar våra produkter och användardesign är själva hörnstenen i hur vi arbetar: vi identifierar problem, testar våra produkter med användaren, involverar våra anställda och arbetar tvärvetenskapligt för att skapa den optimala lösningen.

Vad ska du arbeta med?

AV1 är en telepresence-avatar som används av mer än 1600 barn och ungdomar runt om i Europa. Hjälpmedlet är utvecklat för att ge elever möjlighet att delta i undervisning och sociala sammanhang i perioder där de inte kan närvara fysiskt i klassrummet. Drygt 100 svenska kommuner använder idag AV1 i arbetet mot sjukfrånvaro och hemmasittarproblematik. Vi letar nu efter dig som vill hjälpa elever som inte får delta i sitt eget skolliv med att behålla sin sociala tillhörighet till klassrummet och delta på lektionerna via AV1.

Hos oss kommer du har ansvar för AV1-försäljningen till nya kommuner och skolor i Sverige. I det arbetet ingår att skapa nya kontakter, bygga relationer och hjälpa kommunerna att lyckas med sina AV1-projekt. Att representera No Isolation på möten, konferenser och events är viktig del av jobbet.

Du kommer att bli vår kommunexpert och en viktig del av ett växande svenskt försäljnings- och marknadsföringsteam. Du kommer även samarbeta med partners och kollegor på våra kontor i Oslo, London och München. Tjänsten innebär en del resande med huvudkontoret i Oslo som bas.

Uppgifter:

 • Ansvara för försäljningen av AV1
 • Lyssna och förstå våra kunders och potentiella kunders behov
 • Utveckla, implementera och följa upp en standard för användning av AV1 i svenska kommuner
 • Agera som rådgivare för skolor, kommuner och andra som vill förvärva och komma igång med AV1
 • Hjälpa kommuner och skolor att få ut mest möjliga användningsvärde av sina AV1-avatarer
 • Följa upp och vara en resurs för befintliga AV1-kunder
 • Representera No Isolation vid kundmöten, konferenser och evenemang

Dina kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet från försäljning /kundrelationer
 • Flytande i Svenska - både tal och skrift
 • Självgående och lösningsorienterad
 • Ödmjuk och organiserad
 • Trygg kommunikatör, både genom telefon, mail och presentationer
 • Körkort klass B 

Det är önskligt att du har arbetat i, har insikt eller erfarenhet från skola, kommun eller elevhälsa, men inte ett krav.

Du har en god pedagogisk förmåga och bygger goda relationer runt dig. Du kan arbeta lösningsorienterat med gott humör i en livlig miljö. Precis som dina kollegor är du ambitiös och känner dig trygg när du har ordet i möten eller på telefon.

Vi ser gärna att du besitter goda kunskaper i engelska, så att du kan samarbeta med kollegor över nationella gränser.

Inkludering och mångfald

På No Isolation vill vi att alla skall ges lika möjligheter. Då vi som företag arbetar mot att minska ensamhet är det viktigt för oss att vårt team speglar ett brett spektrum av perspektiv, upplevelser och bakgrunder så att vi bättre kan uppnå våra mål. Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund, religion, könsidentitet, sexuell läggning, ålder, funktionshinder eller annan skyddad klass. Om du behöver några specifika justeringar i intervjubeskedet, vänligen skicka ett mail till perko@noisolation.com.

Sök på tjänsten

Är du motiverad att delta i kampen mot ensamhet? Vi hoppas att du inte tvekar på att ansöka!

Vi går igenom alla ansökningar och inleder rekryteringsprocessen i början av januari 2022.