Marketing/Sales Intern (Sverige)

Apply now

Marketing/Sales  Intern (Sverige)

Vi på No Isolation söker en svensktalande Marketing/Sales Intern som motiveras av inkludering och innovation att bli en del av vårt Oslo team.

Halvtid · Oslo · Ansökningsfrist 30 November

Om No Isolation

Vi är No Isolation, ett företag som arbetar för att minska ensamhet och social isolering, som drivs av 50 passionerade medarbetare, entreprenörer och teknologer. Vår resa började 2015 i Oslo, Norge, där vårt huvudkontor ligger. Vi arbetar över hela Europa, med kontor i München och London, och har spännande expansionsplaner.

Vi drivs av starka värderingar om jämlikhet och inkludering, liksom tron på att företagande kan vara en kraft för att göra skillnad. Vi designar och säljer produkter med ”varm teknik” som skapar äkta känslor av mänsklig koppling och tillhörighet för dem som inte fysiskt kan vara tillsammans på grund av sjukdom, ålder eller avstånd.

Vi ser efter en Marketing/Sales Intern för vår svenska marknad. Du kommer att vara en del av det svenska säljteamet och arbeta nära vår Sales Director och Marketing Manager. Huvudansvaret kommer främst vara att analysera den svenska marknaden, kvalificera leads och vara med och forma outbound-kampanjer för både Komp och AV1. Kampanjarbetet kommer främst utföras på CRM-plattformen Hubspot.

Vad är AV1 och Komp?  

Vi utvecklar, testar och bygger prototyper av våra produkter internt på vårt kontor i Oslo. De monteras och distribueras från våra partners i Stavanger och Trondheim.

AV1 är en telepresencerobot som är utvecklad för barn och unga med hög skolfrånvaro. Den fungerar som elevens ögon, öron och röst i klassrummet när eleven inte kan vara där och eleven styr AV1 via en app på deras surfplatta eller telefon. AV1 lanserades 2016 och används idag i över 1500 klassrum runt om i Europa.


Komp är en enknappsdator för de tekniskt ovana. Med en app kan familjemedlemmar och vänner skicka foton, meddelanden och ringa videosamtal till Komp. Den är enkel att använda, vilket ger användaren självförtroende och en känsla av bemästring.Man behöver inte komma ihåg lösenord, använda pekskärmar eller navigera i komplicerade användargränssnitt. Idag är det cirka 5 000 Komp-enheter i användning, med mer än 40 000 appanvändare per vecka.

Om tjänsten

Ansvar 

  • Identifiera nya möjligheter och strategier för att öka leadkvalificering
  • Planera, genomföra och evaluera outbound marketing kampanjer via Hubspot
  • Definiera målgrupper och skapa kundresor

Starttid är Januari 2022 (eller snarast) och internshipet är i första omgång fram till Juni 2022, med chans till förlängning. Tjänsten utgår ifrån vårt huvudkontor i Oslo, men med möjlighet för hemmakontor vissa dagar. 

Om dig

Att känneteckna rätt personlig passform för No Isolation är svårt då vi alla är olika och vi värdesätter vårt företag för att vara mångsidigt. Men vi tror att de flesta av oss delar några av dessa gemensamma drag: självgående, bra kommunikatörer, omtänksam, ansvarsfull och positiv.

Då detta internship riktar sig mot den svenska marknaden letar vi rent språkmässigt efter någon som behärskar svenska flytande. Det är fördelaktigt om du studerar kommunikation eller marknadsföring, men inget krav. Vårt arbetsspråk hos No Isolation är engelska så det är viktigt att du behärskar det på en professionell nivå.

Du kommer slutligen att få ta del av ett internship med mycket eget ansvar, där dina idéer och förslag kommer värdesättas, så det är en fördel om du gillar kreativa miljöer med högt i tak.

Inkludering och mångfald

På No Isolation vill vi att alla skall ges lika möjligheter. Då vi som företag arbetar mot att minska ensamhet är det viktigt för oss att vårt team speglar ett brett spektrum av perspektiv, upplevelser och bakgrunder så att vi bättre kan uppnå våra mål. Vi välkomnar alla sökande oavsett bakgrund, religion, könsidentitet, sexuell läggning, ålder, funktionshinder eller annan skyddad klass. Om du behöver några specifika justeringar i intervjubeskedet, vänligen skicka ett mail till perko@noisolation.com. 

Vi kan erbjuda

  • Möjlighet att bli en del av ett innovativt och växande företag
  • Intershipet är på halvtid och betalt (160 kr/h)
  • Internationella teamträffar 2 gånger om året med kollegor från våra 3 kontor i England, Norge och Tyskland. 
  • Tillgång till digital mentalvårdstjänst
  • Flexibel arbetstid  

Ansök nu!

Är du vår nya Marketing/Sales Intern för Sverige? Då vill vi gärna höra från dig! Sista ansökningsdag är 30 November. Vi rekommenderar dig att ansöka snarast eftersom ansökningar hanteras kontinuerligt.