Customer Success Manager

Apply now

Customer Success Manager

We groeien snel en zijn op zoek naar een fulltime Customer Success Manager in Amsterdam met passie voor mensen en technologie.

FULL-TIME · AMSTERDAM

In Nederland worstelen meer dan 1,3 miljoen mensen met sterke of zeer sterke eenzaamheid. Sociale isolatie en eenzaamheid discrimineren niet op leeftijd, gender of afkomst.


No Isolation

No Isolation is een tech scale up en heeft als missie om eenzaamheid en ongewenst sociaal isolement tegen te gaan door innovatieve communicatietechnologie te ontwikkelen en op de markt te brengen. Onze producten worden altijd ontwikkeld samen met de doelgroep en user experience design staat centraal in alles wat we doen. No Isolation is in 2015 opgericht in Noorwegen, en heeft kantoren en teams in Amsterdam, Londen en Stockholm. Onze producten worden in heel Europa verkocht.

No Isolations eerste product is de AV1 telepresence robot, ontwikkeld voor kinderen en tieners met een langdurige ziekte die voor langere periode niet naar school kunnen. Door middel van de AV1 robot en een app, kunnen deze kinderen toch op school meedoen vanuit thuis of het ziekenhuis. Ons tweede product is KOMP, een scherm met slechts één knop, zodat analoge senioren gemakkelijk in contact kunnen blijven met digitale (klein)kinderen. We werken nu verder aan de software kant van KOMP, zodat zorgverleners KOMP kunnen gebruiken om cliënten te ondersteunen.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de onboarding en training van nieuwe klanten en gebruikers, en zorgt ervoor dat ze succesvol kunnen starten;
 • Je bent het centrale aanspreekpunt voor de scholen die AV1 robots gebruiken en de gebruikers van KOMP;
 • Je beantwoordt inkomende support verzoeken via e-mail, chat en telefoon;
 • Je onderhoudt proactief contact met klanten (relatiemanagement)

Je zult af en toe voor werk moeten reizen.

Wie ben jij?

Jij bent de go-to persoon voor tech support in je familie, en helpt bijvoorbeeld graag met het opzetten van een wifi-netwerk bij je ouders of aan je oma uitleggen hoe de iPad werkt. Je bent geduldig als je met iemand spreekt die niet zoveel van technologie af weet als jij, en je vindt het fijn om in een team te werken. Je bent een positief ingesteld persoon en denkt vooral in mogelijkheden. Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent om bij te dragen aan onze missie om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan.

De perfecte match voor No Isolation omschrijven is lastig. Iedereen is uniek en wij hechten veel waarde aan diversiteit in ons team. Je kunt er echter vanuit gaan dat je toekomstige collega’s vriendelijk, communicatief sterk, en gedreven zijn. We zijn echte teamspelers, hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en houden van een gezellig kantoor.

Dit vinden we ook belangrijk:

 • Je bent resultaatgericht, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, je bent initiatiefrijk en je hebt oog voor detail;
 • Je hebt een gestructureerde werkhouding;
 • Je kunt je uitstekend uitdrukken in het Nederlands en in het Engels, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Werkervaring met Customer Succes is een pré

Hoe is het om voor No Isolation te werken?

Als je bij No Isolation komt werken, word je een deel van een hecht team die tegen eenzaamheid en ongewenst sociaal isolement strijdt. We zijn een snelgroeiende tech scale up en zijn op zoek naar team members met een hands-on mentaliteit. De teams zoeken elkaar regelmatig op, en je kan ervoor kiezen om af en toe vanuit onze kantoren in Oslo, Stockholm of Londen te werken als je dit leuk zou vinden. We eindigen elke week met een gezamenlijke update van alle kantoren en een vrijdagmiddagborrel in Amsterdam. Om meer te lezen over ons en hoe we werken, kan je een kijkje nemen op onze Career Pages.

Wij bieden jou:

 • Een unieke mogelijkheid om bij een jonge, creatieve en innovatieve tech scale up te werken waar openheid en gezelligheid belangrijke kernwaarden zijn;
 • Aan de slag te gaan in een klein team met veel verantwoordelijkheid;
 • Werk voor een doel, en zie hoe jouw werk dagelijks van positieve invloed is op onze gebruikers;
 • Onze kantoren in Oslo, Stockholm en Londen te bezoeken;
 • Marktconform salaris, reiskostenvergoeding, en een uitstekende pensioenregeling

Sollicitatie deadline: 1 mei 2019

Upload je CV en motivatiebrief in het Nederlands in PDF formaat door op de “Apply now” te klikken.

No Isolation heeft fantastische en toegewijde collega's werken op drie verschillende kantoren: Oslo, Amsterdam en Londen. Het hoofdkantoor in Oslo is de werkplek van ons productteam, ons user experience-team, ons marketingteam, onze researchers en ons financiële team, terwijl de operationele, sales en customer success teams vanuit elk kantoor werken.