Relations Manager Sweden

Apply now

Relations Manager Sweden


FULL-TIME · STOCKHOLM

No Isolation är ett norskt startup, grundat oktober 2015. Vårt mål är att minska ofrivillig ensamhet och social isolation genom att skapa kommunikationsverktyg för att hjälpa de drabbade. AV1 är kommunikationsroboten som gör det möjligt för barn och unga med långtidssjukdom att ta del av undervisningen genom en app på telefonen eller surfplattan. KOMP gör det möjligt för digitalt kunniga barn och barnbarn att skicka foton och meddelanden och att ringa videosamtal till deras analoga far- och morföräldrar.

Din nästa utmaning?

Vi söker dig som vill vara en del av säljteamet, driva egna affärer och affärsprocesser från identifierat kundbehov till avslut. Du kommer boka och genomföra egna kundbesök. Till din hjälp finns kompetenta kollegor och samarbetspartners. Du kommer att hantera parallella affärsprocesser på olika nivåer och med olika kunder samtidigt. Du kommer att vidareutveckla samarbetet med befintliga kunder i kombination med att arbeta upp egna kunder.

Tillsammans med dina kollegor så kommer du arbeta med att identifiera och driva affärsmöjligheter inom offentlig sektor (primärt skolor & kommuner). Du kommer agera rådgivare och arbeta med såväl strategiska som taktiska frågor samt kundnöjdhet som genomsyrar allt vi gör. Du är van att hålla presentationer/föredrag och jobba med kundernas verksamhetsbehov och medverka i uppföljningen av deras förstudier. Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur med många formella och informella aktiviteter där det även finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och vår verksamhet. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vem är du?

Att karakterisera den rätta personliga passformen för att lyckas på No Isolation är svårt, eftersom alla är olika, och hos oss värdesätter vi verkligen att få vara olika. Det här gör vår teknik enastående! Vi tror emellertid att alla våra medarbetare delar några gemensamma drag: de är snälla, bra kommunikatörer, självgående, hårt arbetande, bra lagspelare, ansvariga och njuter av ett gott skratt. Du har körkort, pratar och skriver flytande på svenska och engelska. Du har erfarenhet av relationsbaserad försäljning mot offentlig sektor (skolor & kommuner) alternativt att du idag jobbar som pedagog och vet hur skolverksamheten fungerar men vill ta klivet att jobba mot den. Du tar initiativ och du försöker alltid hitta nya tillvägagångssätt.

Det här kan vi erbjuda dig!

  • En unik möjlighet att vara med och fortsätta bygga ett framgångsrikt, ungt, kreativt tech start-up i stark tillväxt
  • Varierande och utmanande roll med mycket ansvar och goda utvecklingsmöjligheter
  • Möjlighet att medverka i aktieägarprogram för medarbetare
  • Modern, kreativ och fin arbetsplats i Stockholm

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jacob Pontén via e-post ponten@noisolation.com alternativt 0733-670883. När du skickar in din ansökan vill vi att det personliga brevet innehåller exempel på framgångsrik försäljning i din nuvarande/tidigare anställning. Sista ansökningsdag är den 15 februari 2019.