Compliance & Privacy Officer

Søk nå

Compliance & Privacy Officer

Behandling av mye persondata er en viktig del av No Isolations kjernevirksomhet, og compliancefunksjonen har en sentral rolle i arbeidet med å sikre etterlevelse av lover og regler. Derfor søker vi nå etter en jurist.

FULL-TIME · OSLO

Som Compliance & Privacy Officer skal du videreutvikle og implementere beste praksis knyttet til complianceprogram, kontraktshåndtering, immaterielle rettigheter og personvern, både i Norge og utlandet. En stor del av arbeidsoppgavene vil være innen personvern, som databehandleravtaler og GDPR. Som et internasjonalt og voksende konsern dukker det stadig opp utfordringer i forbindelse med compliance av internasjonale lover og regler. Som personen på huset med best juridisk forståelse forventes det at du evner å sette deg inn i disse utfordringene og presentere gode løsninger og strategier. Du vil også ha oversikt over selskapets immaterielle rettigheter og pågående prosesser. Du vil bistå med juridisk støtte og veiledning i forbindelse med utvikling og implementering av nye kommersielle initiativ. I forbindelse med salgsarbeid vil du bistå med juridisk kompetanse i forbindelse med kontraktstolkning og -utarbeidelse.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, men som evner samtidig å jobbe selvstendig. Du tar initiativ, du har god gjennomføringsevne og du planlegger egen arbeidshverdag. Det forventes at du kan sette deg inn i nye problemstillinger og jobbe med eksterne advokater i inn- og utland på en kostnadseffektiv måte.

Den rette kandidaten for denne stillingen har en master i rettsvitenskap og har minst to års relevant arbeidserfaring. Du har interesse for teknologi, privacy, immateriell rett og kommersielle kontrakter. Du har forståelse for kommersielle interesser og kan gi strategisk rådgivning innen fagområdet.

Selskapets arbeidsspråk er engelsk. I tillegg til hovedkontoret i Oslo har vi kontorer i utlandet. Derfor kreves det svært gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Andre språkkunnskaper er en fordel.

Hvordan er det å være ansatt i No Isolation?
Å jobbe her er mer enn jobb. Vi avslutter hver uke med en uformell statusoppdatering og et øllotteri, hvor sjansen for å vinne er nær 1. Vi har også ulike sosiale grupper som organiserer ulike aktiviteter; noen klatrer, noen spiser, noen spiller spill, og noen løper. Når du jobber i No Isolation får du ansvar fra dag én, og du får muligheten til å vokse både faglig og personlig.

Vi tilbyr deg:

  • En unik mulighet til å bli med i en kreativ og innovativ tech start-up
  • Svært godt sosialt miljø
  • Fleksibel arbeidstid, med kjernetid mellom 10:00 og 15:00
  • Aksjekjøpsprogram for ansatte
  • Disponibel leilighet i Amsterdam

Søknadsfrist: Søndag 27. januar 2019